Filmek, sorozatok, videojátékok

Star Wars sorozatok?

2015/08/01. - írta: nerdhoodcj

bylbwnqj.jpg

A Star Wars univerzuma tovább bővül:

Tűkön ülve várjuk a decemberi megjelenését a Csillagok Háborúja hetedik részének, de úgy tűnik a Disney szeretné a rajongók álmait valóra váltani. Ha nem lett volna elég a legújabb epizód, mellette bejelentették a spin-off filmet, ami a Rogue One névre hallgat.

star-wars-episode-7-light-saber.jpg

Idén ősszel jelenik meg PC-re, XBox-ra és Playstation-re a legújabb Star Wars játék, a Battlefront is, ami igazán pazar élményt fog hozni minden játékosnak (erőmű szükséges lesz hozzá). Közben a Lázadók című animációs sorozat is működik, bár nem igazán nyomatják, azon kívül, hogy a Riska Tej oldalán vannak képek elhelyezve róla.

swsw.jpg

Ezek nem azok a droidok, amiket keresnek

A legújabb hír viszont az, hogy elvileg, ismétlem elvileg három különböző sorozat érkezik a közeljövőben a Netflix-re, aminek cselekményeit még mély hallgatás övezi. Előzetes elmondások szerint egy sötétebb, és erősebb hangvételű történetet szeretnének elkészíteni, aminek bőven lenne jogosultsága, hiszen a Star Wars világában rengeteg mély gondolat rejtezik, sötét és rendkívül gonosz karakterekkel.

wallpaper_sullust_1920x1080.jpg

Eddig azért nem valósulhattak meg a sorozatok, mert rengeteg pénzt magába szívott volna egy-egy projekt, és még a technika sem állt volna rá készen, hogy kisképernyőn is megalkossák azt a monumentális látványvilágot, ami a nagy mozikra jellemző.

Nagyon várjuk már a fejleményeket, amint többet tudunk, azonnal leírjuk.

Fontos dátumok:
Star Wars VII - 2015. december 18.
Star Wars Rogue One - 2016. december 16.
Star Wars VIII - 2017. május 26
Star Wars (Han Solo Anthology - egyelőre nincs végleges címe) - 2018.május 25.

Írta: Cj

Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdhood.blog.hu/api/trackback/id/tr307670790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása